Geven jij en jouw partner elkaar binnenkort het JA woord en zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwringen? Dan ben je bij New Jewel aan het juiste adres! 

Wij hebben naast verlovingsringen van onder andere Viventy ook een mooi aantal trouwringen in onze winkel. De tijdloze ringen van Viventy zijn vervaardigt in zilver met diamantje(s), de collectie Gento Lovers zijn budgetvriendelijke ringen in staal afgewerkt met zirkoontjes en het merk SAINT MAURICE is dé absolute nieuwkomer! Deze modieuze collectie ringen kunnen gekozen worden in goud, witgoud, rosé goud of bicolor en dit in 8 karaat, 14 karaat of 18 karaat naar gelang jouw budget, opnieuw afgewerkt met diamantjes.
Alle ringen kunnen uiteraard ook gegraveerd worden.

De eeuwig durende verbondenheid tussen 2 personen, de ring of cirkel die symbool staat voor oneindige liefde… Het is dus heel belangrijk dat dit de ring van jouw dromen is!

Wij nemen graag de tijd om samen met jullie de perfecte keuze te maken dus kom gerust langs tijdens onze vaste openingsuren. Wil je liever in alle rust kiezen, maak dan een afspraak voor 10u of na 18u op 09/386.73.68 of mail op lin@new-jewel.be!