Op zoek naar het ideale cadeau of de perfecte Look

COMMUNIE OF LENTEFEEST

Met het lentefeest en de communie in zicht, schitter jij in onze juwelen in ‘t licht. ..of vind hier het perfecte cadeau voor de feestneus !

Gaatjes prikken

eerste, Tweede, derde...

Voor Groot en klein….bij New Jewel, moet je zijn!

Op zoek naar het ideale cadeau VOOR

VADERDAG

Verras je vader met een tijdloos geschenk dat zijn unieke persoonlijkheid en liefde voor jou weerspiegelt. Kom vandaag nog langs en vind het perfecte sieraad om zijn dag speciaal te maken!

Op zoek naar het ideale cadeau VOOR

Valentijn

Verras je geliefde met een tijdloos geschenk dat haar unieke persoonlijkheid en je liefde voor hem/haar weerspiegelt. Kom vandaag nog langs en vind het perfecte sieraad om jullie dag speciaal te maken!

aanzoek of huwelijk

met ons kan je trouwen !

Ontdek bij New Jewel een uitgebreid assortiment verlovings- en trouwringen, ontworpen om elke liefdesverklaring te vereeuwigen. Van tijdloos elegant tot eigentijds chic, onze collectie biedt voor elk paar een perfecte match. Met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap, bieden we ringen voor elk budget.

het ideale cadeau VOOR

MOEDERDAG

Verras je mama met een tijdloos geschenk dat haar unieke persoonlijkheid en liefde voor jou weerspiegelt. Kom vandaag nog langs en vind het perfecte sieraad om haar dag speciaal te maken!

Maak je eigen juwelendoos

STACKERS

Vanaf 24,95€

Ook voor op reis

STACKERS

Vanaf 24,95€

Parelkettingen en armbanden

TUMODA

Door ons gemaakt