Tumoda byLin, handmade quality for you !

 

Onze nieuwste lijn bestaat uit halskettingen en armbanden met echte zoetwaterparels, volledig handgeknoopt en afgewerkt met de mooiste sluitingen. We hebben altijd verschillende modelletjes klaarstaan in de winkel of op webshop maar u kan desgewenst ook zelf uw parels uitkiezen in combinatie met een leuke sluiting en wij men dan binnen de afgsproken termijn een parelketting of armband volledig naar uw wens. Perfect als cadeautje voor een geliefde maar uiteraard ook als cadeautje voor uzelf!

 

De stoere armbanden voor dames bestaan uit een prachtig lederen bandje gemaakt van het mooiste Europees Designer Quality leder. Op dit lederen bandje passen de settings van Europees metaal (nikkelvrij) met verschillende kleuren stenen.

Oneindig veel combinaties mogelijk… volledig naar uw wens!

 

De eigentijdse armbanden voor mannen van Tumoda byLin zorgen voor een perfecte look. De verschillende kleuren en stijlen worden zorgvuldig uitgekozen en geplaatst op een zeer kwalitatieve zwarte elastiek. Onze kralencollectie bestaat uit natuurstenen en halfedelsteen waaronder agaat, lavasteen, labradoriet. De details in antiek zilver of brons zorgen voor een stoere afwerking! De armbanden zijn ongeveer 21cm naargelang welke kraal er gebruikt werd.

Geen nood, indien u een groter of kleiner model zoekt, maken wij deze graag op maat in de gewenste kleur en afwerking.

Tumoda byLin… jouw stijl door mij gemaakt 😉