Welkom bij New Jewel, my happy place…

 

Meer dan 40 jaar geleden opende New Jewel haar deuren in Deinze. Na vele jaren op het einde van de Tolpoortstraat te hebben gezeten, verhuisde de winkel in 2010 naar onze huidige locatie Tolpoortstraat 5. In 2016 waagde ik de sprong en nam ik New Jewel over, mijn grote droom werd realiteit en sedertdien ben ik de persoon die jullie laat stralen met de juiste juwelen en accessoires.
2023 was het jaar waar New Jewel een totale make-over kreeg, een volledige nieuw interieur waardoor ik extra ruimte kon creëren om naast juwelen ook accessoires zoals lederwaren, handtassen, sjaals, zonnebrillen, juwelenkoffers, haarspelden aan te bieden want daar had ik door de jaren heen heel veel vraag naar.
New Jewel staat al die jaren garant voor kwaliteit, vakmanschap en service en dit wil ik graag nog een heel lange tijd verderzetten.
New Jewel, altijd een excuus voor iets nieuws…
Ik bied u een heel ruime keuze juwelen aan in verschillende materialen van roestvrij staal, hars, zoetwaterparels, natuursteenkralen naar zilver en verguld zilver tot 14K goud.
Onze merken brengen stuk voor stuk prachtige collecties uit, elk in z’n eigen stijl… van tijdloze elegantie tot een stoere ruwere look, van heel sober tot super kleurrijk, van dagdagelijks tot heel erg feestelijk. Voor elke leeftijd hebben we verschillende mogelijkheden.
Uiteraard heeft New Jewel ook een ruime keuze in verlovingsringen, trouwringen en kwaliteitshorloges voor dames, heren en kids en kan je bij ons ook terecht om gaatjes te laten prikken!
Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel!

Liefs, Lin